Loading...
X

Byens Rum / City Life

2 observations on “Byens Rum / City Life
 1. Lis Schneevoigt

  “Byens rum” er et emne, der interesserer os rigtig meget i Bevaringsforeningen for Tårnby Kommune, der er en ideel interesseforening med folkelig opbakning, som gerne går i dialog med beslutningstagere på tværs af politiske partie . Gode fotografier kan være en øjenåbner! Udformningen af byens rum betyder mere for folks livskvalitet, end vi er bevidste om til dagligt, medmindre vi er fagpersoner, og det er der kun et fåtal af os, der er.. Men når vi ikke kan gå ret langt, eller får besøg fra nær og fjern, begynder vi at tænke over, hvor der er pænt og hvor der er mindre pænt. Jeg vil gerne se din udstilling i 3F i løbet af sommeren 2016. Måske kan jeg få lejlighed til at møde dig?

   
  Reply
 2. T.B.Svensson

  Hej Lis
  Du skal være velkommen i 3F, jeg er selv derned på torsdag d. 16.06. i forbindelse med en pc-cafe som jeg “passer” ind imellem. Hvis du har tid ml. kl. 15-17, så er jeg i huset. Du er også velkommen til at kontakte mig på mobil .nr 42 79 47 04.
  M.v.h. Tommy.

  P.s. Det kunne være spændende at lave et projekt om byens rum i Tårnby.

   
  Reply

Leave Your Observation

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.